22 Cadeaus voor 1 jarige baby’s die geen idee hebben wat ze willen

Het kan moeilijk zijn om te winkelen voor een 1-jarige. Niet echt een baby meer, maar amper een peuter – wat vindt een kind 12- maanden eigenlijk leuk om te doen? Een uitstekend cadeau voor een 1-jarige stimuleert de zintuigen en helpt nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Denk aan felle kleuren, interessante texturen of levendige geluiden. Of coole kleding.

 • 1
  Zijn/Haar Eerste Pop

  Zijn/Haar Eerste Pop

  Rond de leeftijd van één jaar beginnen baby's te houden van knuffelen met hun pluchen speelgoed. Deze pop is de perfecte maat om mee te knuffelen, 30 centimeter hoog van ongelooflijk zacht pluche. De pop weegt slechts 200 gram en is machine wasbaar. Verkrjigbaar in jongenspop en meisjespop.
  Koop op bol.com
 • 2
  Vormen sorteerdoos

  Vormen sorteerdoos

  Een klassieker. Iedereen heeft hier als kind wel mee gespeeld. Het is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en goed voor de ontwikkeling. De aangeraden leeftijd voor dit soort speelgoed is 1,5 jaar. Vanwege het simpele design is deze vormen doos al eerder interessant.
  Koop op bol.com
 • 3
  Houten Loopauto

  Houten Loopauto

  Hoe cool is dit? Ik zou willen dat ik dit had toen ik een baby was. Deze loopauto is sterk en duurzaam, in tegenstelling tot plastic varianten. Bovendien kun je het personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de jarige! Het is geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden tot 3 jaar.
  Koop op yoursurprise.nl
 • 4
  Stapelemmertjes

  Stapelemmertjes

  Badspeelgoed waar ze uren zoet mee kunnen zijn. In de onderkant van de emmertjes zitten gaatjes waardoor het water langzuim uit het emmertje loopt. Ze zullen vol verwondering kijken naar de straaltjes water die op magische wijze uit het emmertje komen en het trucje keer op keer herhalen. Dit is ideaal om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.
  Koop op bol.com
 • 5
  Slabbetje geborduurd met Naam

  Slabbetje geborduurd met Naam

  Slabbetjes, altijd handig. Maak dit een leuk cadeau door de naam van het kleintje erop te laten borduren. Gepersonaliseerde cadeaus zijn namelijk altijd de leukste. Geef een cadeau dat nog vaak gebruikt zal worden.
  Koop op yoursurprise.nl
 • 6
  Woezel & Pip

  Woezel & Pip

  Niet zomaar een kinderboekje. Geef de naam van het kleintje op, zijn/haar naam wordt verwerkt in het boekje waardoor het kleintje zelf een rol speelt in het verhaal. Een kindercadeau met een persoonlijke touch.
  Koop op yoursurprise.nl
 • 7
  Rompertje bedrukken

  Rompertje bedrukken

  Bedruk het rompertje met bijvoorbeeld de naam van het kleintje of een mooie foto. Het rompertje is van hoge kwaliteit, 100% biologisch katoen. Het is super zacht en de pasvorm blijft lang mooi.
  Koop op yoursurprise.nl
 • 8
  Houten trommel

  Houten trommel

  Je bent nooit te jong om muziek te leren! Dit houten "drumstel" bevat alles wat een kleintje nodig heeft om zijn innerlijke rockster te ontdekken. Tik op elk dier om een andere noot te spelen, terwijl een tweede modus je kleintje in staat stelt zijn eigen hits te componeren.
  Koop op amazon.nl
 • 9
  Kinderstoel met Naam

  Kinderstoel met Naam

  Afmetingen: 52 x 52 x 46 cm. De hoes is afneembaar en deze kan uitgewassen worden. De stoel is geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Laat de naam op de linnen hoes borduren voor een persoonlijke toevoeging. Op deze stoel zal het kleintje zich koninklijk voelen.
  Koop op yoursurprise.nl
 • 10
  Badspeelgoed

  Badspeelgoed

  Deze complete set badspeelgoed is perfect om kleintjes te helpen van badtijd te leren houden! Met kleurrijke, leuke vormen die gemakkelijk vast te pakken zijn, zal deze set speelgoed je helpen je baby of peuter te verzorgen terwijl ze in het water spelen.
  Koop op bol.com
 • 11
  Speelgoed met Zuignap

  Speelgoed met Zuignap

  1 jarigen hebben nogal eens de nijging om dingen kapot te maken of speelgoed te laten slingeren. Dit speelgoed biedt te uitkomst, met de zuignap maak je het speelgoed vast zodat zelfs de wildste kleintjes het niet van zijn plek krijgen.
  Koop op bol.com
 • 12
  Houten klimrek Fipitri

  Houten klimrek Fipitri

  Deze klimrekken zijn populair over de hele wereld, en hoewel niet goedkoop, is aangetoond dat ze helpen bij de ontwikkeling van de spieren, het evenwicht en de moed van een baby. Dit klimrek is ontworpen met veiligheid als belangrijkste punt. De aanbevolen leeftijd is vanaf 12 maanden!
  Koop op bol.com
 • 13
  Eerste Schoentjes

  Eerste Schoentjes

  Deze babyschoentjes zaten in de cadeautassen van beroemdheden bij de Academy Awards in 2017 en zijn ontworpen op basis van fysio-dynamische tests van eerste wandelaars aan de universiteit van Seoul. Het halve sok/half schoenontwerp is niet alleen functioneel (waardoor een stabiel looppatroon mogelijk is) maar ook schattig, betaalbaar en verkrijgbaar in een veelheid aan ontwerpen.
  Koop op amazon.nl
 • 14
  Strand- en zandbak speelgoed

  Strand- en zandbak speelgoed

  Strandspeelgoed is het beste speelgoed om kinderen geïnteresseerd te houden op het strand op in de zandbak (of blijkbaar zelfs in de sneeuw!) Deze zeven stukken zijn gemaakt van niet-giftig, extra duurzaam plastic, en zijn gemakkelijk vast te pakken door de kleintjes. Maak zandfiguren in de vorm van dieren en speel met het emmertje. Verkrijgbaar in het blauw en in het roze.
  Koop op bol.com
 • 15
  Speelgoed vrachtwagen

  Speelgoed vrachtwagen

  Onderschat nooit het plezier van een vrachtwagen voor een 12 maanden oude jongen of meisje. Dit grote kindvriendelijke model is iets waar ze nooit genoeg van zullen krijgen. Bij de vrachtwagen met oplegger worden ook twee sportwagens meegeleverd, allemaal van onverwoestbare kwaliteit.
  Koop op bol.com
 • 16
  Hangende schommelstoel

  Hangende schommelstoel

  Deze katoenen canvas schommelstoel zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een geweldig decorstuk voor de stijlvolle ouder. Of je hem nu binnen of buiten ophangt, de schommel is streng getest op veiligheid en voldoet aan alle veiligheidsnormen, zodat de kleintjes veilig kunnen schommelen. En tijdens het schommelen kunnen ze spelen met de bijgeleverde kralen! Geschikt van 0-4 jaar, maar wel onder toezicht.
  Koop op bol.com
 • 17
  Olifantenknuffel XL

  Olifantenknuffel XL

  Grote knuffels, wie houdt daar nou niet van? Deze olifant heeft een hoogte van 65cm. Het is de ideale maat voor de gelukkige 1-jarige om lekker mee te knuffelen of om als kussen te gebruiken. Het is gemaakt van dik super zacht pluche.
  Koop op bol.com
 • 18
  Watertafel

  Watertafel

  Als het gaat om cadeau-ideeën voor 1-jarigen, dan sprint deze eruit. De aanbevolen leeftijd is namelijk 1,5, dat is namelijk het moment dat een baby een peuter wordt. Alleen op 1,5 vier je geen verjaardag, daarom is het een mooi cadeau voor nu, dan is er namelijk al wat in huis! Er zit 3 jaar garantie op en het kleintje zal er nog lang van kunnen genieten. Op een watertafel raak je maar niet uitgekeken, bovendien is het supergoed voor de ontwikkeling van het kind.
  Koop op bol.com
 • 19
  Speelmat

  Speelmat

  Iedereen kent het nog wel uit zijn jeugd, en dat is niet voor niets. Deze Quiet Town speelmatten behoren al decennia lang tot het favoriete speelgoed van kinderen. Deze mat heeft een anti-slip laag aan de onderkant en meet 95 x 133 cm.
  Koop op bol.com
 • 20
  Mini-Bike Loopfiets

  Mini-Bike Loopfiets

  We weten dat je denkt: "Hoe kan een éénjarige op deze fiets rijden?". Loopfietsen zijn super licht, super klein, en stellen peuters in staat om te leren balanceren op twee wielen. Ze zijn een geweldige eerste stap naar het leren rijden op een echte fiets. Dit model heeft twee voorvielen waardoor balanceren makkelijker is, daarom is dit cadeau geschikt voor 1 jarigen!
  Koop op bol.com
 • 21
  Zachte blokken

  Zachte blokken

  Wat speelgoed betreft, het beste voor 1-jarigen zijn deze zachte blokken! Er zijn zoveel mooie, handgeschilderde houten blokken, maar ze zullen ze waarschijnlijk vernielen als ze tandjes krijgen. Deze set peuterspeelgoed is geweldig voor objectherkenning, sorteren en stapelen. Geschikt voor kleintjes van 6 tot 36 maanden.
  Koop op bol.com
 • 22
  Baby Onesie

  Baby Onesie

  Deze schattige onesie's zouden alle kinderen moeten dragen. Verkrijgbaar in verschillende maten en een heleboel soorten dieren, bijvoorbeeld: aap, eekhoorn, koe, konijn en nog veel meer.
  Koop op bol.com